Travel Forums | ||
![]() | Get Canj travel and vacation advice from over 1,000,000 VirtualTourist members. Post a Canj travel question and get unbiased, timely answers and insights from real travelers and Canj locals. | |
![]() |
Canj Travel ForumEmail to Friend | help |
|
|
Travel Forums | ||
![]() | Get Canj travel and vacation advice from over 1,000,000 VirtualTourist members. Post a Canj travel question and get unbiased, timely answers and insights from real travelers and Canj locals. | |
| Forum |
|
Posted By: | Replies: | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Canj | Kampovanje Posted: Sat April 19, 2008 08:45 PM UTC
Novi sam clan ovog sajta, dosta sam putovala ali nikada nisam bila u Canju. Ove godine zelim da odem na more, ali za moju petoclanu porodicu je sve preskupo. Sa troje male dece kada samo spomenem koliko mi kreveta treba, moracu da dosta zaradim za deset dana na moru. Cula sam da u Canju postoji neki kamp koji poseduje covek iz Nisa, u tom kampu postoje kamp prikolice za iznajmljivanje, koje su potpuno opremljene. U kamp prikolici bi imalo mesta za sve nas, a ne bi bilo preskupo za moj dzep. Pomagajte ljudi, kako da nadzem telefone toga kampa, ili bilo kakve druge informacije. Obisla sam milion sajtova, nigde ne pise o tome.
Pozdrav svima. |
Mina2 ![]() |
1 reply
[Reply] |
| Pages: 1 |