Travel Forums | ||
![]() | Get Antalya travel and vacation advice from over 1,000,000 VirtualTourist members. Post a Antalya travel question and get unbiased, timely answers and insights from real travelers and Antalya locals. | |
![]() |
Antalya Travel ForumEmail to Friend | help |
|
|
Real reviews from real travelers.
Travel Forums | ||
![]() | Get Antalya travel and vacation advice from over 1,000,000 VirtualTourist members. Post a Antalya travel question and get unbiased, timely answers and insights from real travelers and Antalya locals. | |
| Forum | Question | Posted By: | Replies: |
|---|---|---|---|
| Antalya | Antalya - Olympos - Fethiye seyahat planı.... Posted: Mon July 21, 2008 08:02 AM UTC
Arkadaşlar Merhaba,
Yurt dışından kız arkadaşım gelecek ve onu bir otele goturup al sana Turkiye demek istemiyorum. Çok fazla zamanımız da yok 3-4 günlük bir gezi organize etmem gerekiyor. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Arkadaşım Antalya havalanına inenecek ve ben onu oradan alacağım. Şimdi bu aşamadan sonra zaman ve gidilecek yerler birbiri içinde uyumlu olmalı. Zaman da önemli tabi. Arabamız mevcut. Havalanında'n alır almaz, Duden veya Kurşunlu şelalaesine götürsem abes mi olur diye düşünüyorum ? Siz ne dersiniz bu konuda yada havalnında sonra nereye gitmeli? Antalya şehir içini şöyle bir gezdirsem mi ? Kale içi falan ? Antalya'ya daha önce gelmiş ve gördüğü yerlere götürmek istemiyorum ve nereleri gördüğünüde bilmiyorum tabi... :( Kale içi vs. gösterik diyelim, benim kafamda Olympos'a gitmek orada denize girmek var. Gece Olympos'da konaklarız, gece yanan ateşe götürüm. Olympos'da bunun dışında yapmamız veya görmemiz gereken bir yer var mı acaba ? Ertesi gün Olympos'dan fasilis - Patara - Finike vs. o taraflarda bir yere gideriz diye düşünüyorum ama neresi olur bilmiyorum. Fikirleriniz var mı acaba nereye gitmeli ne yapmalı ? Son durak Fethiye Ölü Deniz. Orada'da diyorum Boat Tribe çıkarız, bir geede orada kalırız. İşin özeti Olympos ve Fethiye Ölü Deniz arasında mutlaka gitmelisiniz dediğiniz yerler nereler ? Lütfen bana yardımcı olun, zaman kısıtlı, para az. :) İşin içinden çıkamıyorum ve kendimizi doğaya verdik aşkım diyerek güzel ülkemizi tanıtmaya çalışacaz. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum... Şimdiden teşekkürler... |
hkmos34 ![]() |
3 replies
[Reply] |
| REPLIES to ANTALYA - OLYMPOS - FETHIYE SEYAHAT PLANı.... (1 - 3) |
|---|
| Antalya | Re: Antalya - Olympos - Fethiye seyahat planı.... Posted: Mon July 21, 2008 08:05 AM UTC
Arkadaslar Merhaba,
Yurt disindan kiz arkadasim gelecek ve onu bir otele goturup al sana Turkiye demek istemiyorum. Cok fazla zamanimiz da yok 3-4 gunluk bir gezi organize etmem gerekiyor. Bana bu konuda yardimci olur musunuz? Arkadasim Antalya havalanina inenecek ve ben onu oradan alacagim. Simdi bu asamadan sonra zaman ve gidilecek yerler birbiri icinde uyumlu olmali. Zaman da önemli tabi. Arabamiz mevcut. Havalaninda'n alir almaz, Duden veya Kursunlu selalaesine götursem abes mi olur diye dusunuyorum ? Siz ne dersiniz bu konuda yada havalninda sonra nereye gitmeli? Antalya sehir icini söyle bir gezdirsem mi ? Kale ici falan ? Antalya'ya daha önce gelmis ve gördugu yerlere göturmek istemiyorum ve nereleri gördugunude bilmiyorum tabi... :( Kale ici vs. gösterik diyelim, benim kafamda Olympos'a gitmek orada denize girmek var. Gece Olympos'da konaklariz, gece yanan atese göturum. Olympos'da bunun disinda yapmamiz veya görmemiz gereken bir yer var mi acaba ? Ertesi gun Olympos'dan fasilis - Patara - Finike vs. o taraflarda bir yere gideriz diye dusunuyorum ama neresi olur bilmiyorum. Fikirleriniz var mi acaba nereye gitmeli ne yapmali ? Son durak Fethiye Ölu Deniz. Orada'da diyorum Boat Tribe cikariz, bir geede orada kaliriz. İsin özeti Olympos ve Fethiye Ölu Deniz arasinda mutlaka gitmelisiniz dediginiz yerler nereler ? Lutfen bana yardimci olun, zaman kisitli, para az. :) İsin icinden cikamiyorum ve kendimizi dogaya verdik askim diyerek guzel ulkemizi tanitmaya calisacaz. Lutfen yardimlarinizi bekliyorum... Simdiden tesekkurler...
|
hkmos34 ![]() |
[Reply] | |||
| Antalya | Re: Antalya - Olympos - Fethiye seyahat planı.... Posted: Mon July 21, 2008 08:50 AM UTC
Cevaplarken Turkce karakterler sorun yaratmiyor ama forum sayfasinda sorunlu, ilginc.
Dinlenmek icin selalelere gitmek iyi fikir olabilir ama sulari cok azalmissa kotu gorunebilirler.. Antalya'dan once Side'de de antik kisim da gezilebilir, denize girilebilir. Koprulu kanyonda rafting de yapilabilirdi ama 10.00dan sonra o olmaz. Alanya kalesi vs. gezilebilir. Antalya icini gezmis mi sor once. Olympos'un gece eglencesi iyidir ama gece uyutmaz. Ilk gece icin zor. Adrasan'da nehir uzerinde balik yiyebilirsiniz. Olympos yolunda inerken saga saparak Adrasan'a ulasilir. Cirali (Yanartas) icin ana yola cikmak gerekir.Soyle siralama yapsak: Cirali'da deniz, hava kararmadan Yanartas'a cikis,hava kararmadan veya fenarle asagi inis, Adrasan'a gidip nehirde balik, arkasindan Olimpos'ta disko ve uyku. :-)) Fethiye'de saklikent'e gidilebilir ama bu aceleye sokmaya gerek yok. Oludeniz'de paragliding de yapilabilir. Kayakoy'den tepeye cikip Oludeniz'e tepeden bakarak yuruyus yapilabilir. Kas'da da motor turu yapilabilir, icinde de gezin. Kas'dan once yolda kaputas'ta asagi inip denize girilebilir. Oo yapacak sey cook... O zamana sikistirmak zor..
|
Tuna_ank
|
[Reply] | |||
| Antalya | Re: Antalya - Olympos - Fethiye seyahat planı.... Posted: Fri August 1, 2008 05:21 AM UTC
read my homepage regarding Cirali and Olympos...
After Antalya...stop of At Phaselis first BEFORE Cirali / Olympos..then after Cirali visit Kas and then Kaya koyu... also look through my photo stream...for photos of both Antalya, the waterfalls, historical sites and Cirali / Olympos http://www.flickr.com/photos/canmom
|
canadiantrav
|
[Reply] |
| Pages: 1 |