Become a Virtual Tourist Member Today!  Sign Up for Free | Sign In

Bucharest Travel Forum

Search:
Email to Friend | help

Bucharest Hotels

Real reviews from real travelers.

VirtualTourist Forums

Travel Forums
Get Bucharest travel and vacation advice from over 1,000,000 VirtualTourist members. Post a Bucharest travel question and get unbiased, timely answers and insights from real travelers and Bucharest locals.

Back to Bucharest Forum

Forum Question Posted By: Replies:
Bucharest Transport Public
Posted: Fri July 4, 2008 02:47 PM UTC
Ce linie de autobuz/maxi taxi ajunge de la aeroport la Bucuresti(Centru, Gara de Nord,Autogara)?La ce ore?
Amirlo53
2 replies

[Reply]

Bucharest Re: Transport Public
Posted: Fri July 4, 2008 05:02 PM UTC
De la care aeroport mai exact (fiindca sunt doua, Otopeni si Baneasa) ?

De la aeroportul Otopeni este o singura linie de autobuz spre Bucuresti (783), care merge in centru (trece prin piata Romana-Universitatii-Unirii, unde are si capatul); circula zilnic intre orele 5.30AM si 11.10PM.

De la aeroportul Baneasa sunt mai multe mijloace de transport:
-autobuzele 131 si 301, care merg in centru (la piata Romana)- ambele circula cam intre 5AM fara ceva si 11PM;
-tramvaiul 5, care merge tot in centru (are capatul aproape de piata Unirii) - circula intre 5.30AM si 11PM;
-autobuzul 205, care merge la Gara de Nord - cam tot intre 5AM si 11PM functioneaza;

Was this reply helpful?yes no 

taseg
Click Picture to enlarge.
[Reply]
Bucharest Re: Transport Public
Posted: Sat July 5, 2008 03:41 AM UTC
Vedi
http://www.otp-airport.ro/www/index.html/categories?catID=2&setLanguage=RO
per ACCES AEROPORT per Otopeni ("Aeroport International Henri Coanda Bucuresti") e vedi
http://www.baneasa-airport.ro/ro/content/cum-ajungeti-2
per sapere 'cum ajungeti' a Aeroportul International Aurel Vlaicu.

Credo che tutte le informazioni in quelle pagine di Web sono le stesse come l'altro membro di VT ha scritto...

Bill

Was this reply helpful?yes no 

mccalpin
Click Picture to enlarge.
[Reply]
Pages: 1

Find:        Matching:  Advanced
About VirtualTourist |  10 Great Things to Do On VirtualTourist |  Contact Us |  Advertising on VirtualTourist |  Press Center |  Help |  Travel Tools |  VT Gear |  VT Chat |  Local Merchant Login |  Search, Compare, Book Travel - OneTime.com | User Agreement |  Privacy Statement
Virtual Tourist® ©1994-2008 VirtualTourist.com, Inc. All Rights Reserved.