Travel Forums | ||
![]() | Get Bucharest travel and vacation advice from over 1,000,000 VirtualTourist members. Post a Bucharest travel question and get unbiased, timely answers and insights from real travelers and Bucharest locals. | |
![]() |
Bucharest Travel ForumEmail to Friend | help |
|
|
Real reviews from real travelers.
Travel Forums | ||
![]() | Get Bucharest travel and vacation advice from over 1,000,000 VirtualTourist members. Post a Bucharest travel question and get unbiased, timely answers and insights from real travelers and Bucharest locals. | |
| Forum | Question | Posted By: | Replies: |
|---|---|---|---|
| Bucharest | Transport Public Posted: Fri July 4, 2008 02:47 PM UTC
Ce linie de autobuz/maxi taxi ajunge de la aeroport la Bucuresti(Centru, Gara de Nord,Autogara)?La ce ore?
|
Amirlo53 ![]() |
2 replies
[Reply] |
| REPLIES to TRANSPORT PUBLIC (1 - 2) |
|---|
| Bucharest | Re: Transport Public Posted: Fri July 4, 2008 05:02 PM UTC
De la care aeroport mai exact (fiindca sunt doua, Otopeni si Baneasa) ?
De la aeroportul Otopeni este o singura linie de autobuz spre Bucuresti (783), care merge in centru (trece prin piata Romana-Universitatii-Unirii, unde are si capatul); circula zilnic intre orele 5.30AM si 11.10PM. De la aeroportul Baneasa sunt mai multe mijloace de transport: -autobuzele 131 si 301, care merg in centru (la piata Romana)- ambele circula cam intre 5AM fara ceva si 11PM; -tramvaiul 5, care merge tot in centru (are capatul aproape de piata Unirii) - circula intre 5.30AM si 11PM; -autobuzul 205, care merge la Gara de Nord - cam tot intre 5AM si 11PM functioneaza;
|
taseg
|
[Reply] | |||
| Bucharest | Re: Transport Public Posted: Sat July 5, 2008 03:41 AM UTC
Vedi
http://www.otp-airport.ro/www/index.html/categorie per ACCES AEROPORT per Otopeni ("Aeroport International Henri Coanda Bucuresti") e vedi http://www.baneasa-airport.ro/ro/content/cum-ajungeti-2 per sapere 'cum ajungeti' a Aeroportul International Aurel Vlaicu. Credo che tutte le informazioni in quelle pagine di Web sono le stesse come l'altro membro di VT ha scritto... Bill
|
mccalpin
|
[Reply] |
| Pages: 1 |