Become a Virtual Tourist Member Today!  Sign Up for Free | Sign In

Dalmatia - Sibenik Region Travel Forum

Search:
Email to Friend | help
Home » Forums » Europe» Croatia» Dalmatia - Sibenik Region
Dalmatia - Sibenik Region
Click to get the inside scoop from
real travelers here at VirtualTourist.

VirtualTourist Forums

Travel Forums
Get Dalmatia - Sibenik Region travel and vacation advice from over 1,000,000 VirtualTourist members. Post a Dalmatia - Sibenik Region travel question and get unbiased, timely answers and insights from real travelers and Dalmatia - Sibenik Region locals.

Back to Dalmatia - Sibenik Region Forum

Forum Question Posted By: Replies:
Dalmatia - Sibenik Region prevoz
Posted: Sun July 23, 2006 07:04 PM UTC
Cao!
Treba mi mala usluga, naime treba mi prevoz od Vodica ili Sibenika do Dubrovnika ili Herceg Novog, bus ili taxi, pa molim sve one koji su upoznati da mi daju neke informacije ili link gde mogu da se informisem i naravno koliko kosta :)
Puno pozdrava iz Novog Sada, Djordjije
Djotaya
Click Picture to enlarge.
1 reply

[Reply]

Dalmatia - Sibenik Region RE: prevoz
Posted: Sat July 29, 2006 08:42 AM UTC
Hej!
Možeš ići na dva načina:
1. direktni bus iz Vodica odnosno Šibenika za Dubrovnik (polazi iz Vodica u 14.00, iz Šibenika u 14.20 i 00.00; prvi je u Dubrovniku u 20.30, drugi u 5.45)
2. možeš ići od Vodica/Šibenika od Splita i tamo hvatai bus za Dubrovnik ili čak Herceg Novi (taj bus kreće iz Splita u 01.45 (stiže u Novi u 7.20) i u 16.00 (stiže u 21.35).

Za informacije o autobusima iz Splita vidi www.ak-split.hr.
Taksi zaboravi!!! To je preskupo!!!

Cijene ne znam - ne piše ništa na netu, ali za informaciju, Zagreb-Dubrovnik cca 200 kn, Zagreb-Herceg Novi 280 kn.

Eto. Nadam se da ti ove informacije koriste!
Pozdrav iz Zagreba!

Was this reply helpful?yes no 

kvaka
Click Picture to enlarge.
[Reply]
Pages: 1

Find:        Matching:  Advanced
About VirtualTourist |  10 Great Things to Do On VirtualTourist |  Contact Us |  Advertising on VirtualTourist |  Press Center |  Help |  Travel Tools |  VT Gear |  VT Chat |  Local Merchant Login |  Search, Compare, Book Travel - OneTime.com | User Agreement |  Privacy Statement
Virtual Tourist® ©1994-2008 VirtualTourist.com, Inc. All Rights Reserved.