Travel Forums | ||
![]() | Get Plovdiv travel and vacation advice from over 1,000,000 VirtualTourist members. Post a Plovdiv travel question and get unbiased, timely answers and insights from real travelers and Plovdiv locals. | |
![]() |
Plovdiv Travel ForumEmail to Friend | help |
|
|
Real reviews from real travelers.
Travel Forums | ||
![]() | Get Plovdiv travel and vacation advice from over 1,000,000 VirtualTourist members. Post a Plovdiv travel question and get unbiased, timely answers and insights from real travelers and Plovdiv locals. | |
| Forum | Question | Posted By: | Replies: |
|---|---|---|---|
| Plovdiv | Kvartira / Mn.Evtin Ho(s)tel v Plovdiv (looking for cheap accommodation) Posted: Sat November 5, 2005 06:05 AM UTC
Zdraveite,
(looking for a cheap accommodation in Plovdiv) Moje bi mi predstoi da idvam chestichko do Plovdiv. Dali mojete da mi preporachate neshto vse pak chisto, udobno i sigurno, no i na razumna tsena. Variant e i kvartira. Kak varviat tsenite tam? Blagodaria predvaritelno i pozdravi, Liliya |
lillyia
|
1 reply
[Reply] |
| REPLIES to KVARTIRA / MN.EVTIN HO(S)TEL V PLOVDIV (LOOKING FOR CHEAP ACCOMMODATION) (1 - 1) |
|---|
| Plovdiv | RE: Kvartira / Mn.Evtin Ho(s)tel v Plovdiv (looking for cheap accommodation) Posted: Fri May 26, 2006 04:13 PM UTC
Hello
you can try Hikers Hostel on suborna str. it's EU 10 / 20 lv and includes breakfast... it's pretty good. hope it's cheap enough bye
|
duss ![]() |
[Reply] |
| Pages: 1 |